Wie zijn wij?

Teeuwen & Zn. B.V.

Wij, Teeuwen & Zn. B.V. zijn een vooruitstrevende bloembollenkwekerij gevestigd in Breezand. De omringende zandgronden zijn uitermate geschikt voor de teelt van de bloembollen. Voor een ruime vruchtwisseling teelt het bedrijf een breed scala aan bolgewassen met een totale teeltoppervlakte van 80 hectare bloembollen.

Misse: Teeuwen is een betrouwbare bloembollenkwekerij die door middel van kwaliteitsproducten en -diensten, maar met name klantgerichtheid en servicegerichtheid onderscheidend in de markt staat. Door constante kwaliteitsverbeteringen en innovaties blijft bloembollenbedrijf Teeuwen en Zn B.V. een continuerend bedrijf, met daarnaast vakmanschap en vertrouwen als leidraad door de organisatie. Mede staat duurzaamheid hoog in het vaandel waarmee ten alle tijde rekening wordt gehouden met het welzijn van het milieu.

Teeuwen is zowel MPS-GAP als MPS-ABC gecertificeerd. Met deze certificering geeft Teeuwen aan te innoveren op het gebied van traceerbaarheid, duurzaamheid, veiligheid en hygiëne.

Wie zijn wij?

Wij zijn een echt familiebedrijf waar inmiddels de 6e en 7e generatie aan het roer staan. De 6e generatie, Peter en Tinus dragen langzaam de taken over aan de nieuwe generatie, die op dit moment al vol meedraaien in de organisatie.

De nieuwe generatie, Mark en Joris, staan samen met de medewerkers voor de taak om de continuïteit van de organisatie te waarborgen.

Op de foto van links naar rechts: Peter, Mark, Tinus en Joris Teeuwen