Inloggen

Welkom op de website

Teeuwen & Zonen B.V.

Welkom op de internetsite van bloembollenbedrijf Teeuwen en Zonen B.V. Wij begeven ons alleen op de professionele markt en leveren niet aan de particuliere consument. Wij leveren Zantedeschia’s Tulpen, Hyacinten, Narcissen, Freesia's, Alliums en vele andere soorten bloembollen.

Teeuwen en Zonen B.V.  heeft een grote eigen kwekerij waar Calla's, Tulpen, Hyacinten, Narcissen, Irissen, Alliums,Crocussen en muscari's worden geteeld. Dit stelt ons in staat om ons eigen assortiment samen te stellen en te produceren, waardoor wij de kwaliteit van productie tot exporteur beheersen.

Wat vind u op onze site?

Op deze site treft u een groot deel van ons bloembollenassortiment aan. In het tabblad "Products" vind u zeer veel soorten opgenomen voorzien van bijbehorende afbeelding en aanvullende informatie.

Verder treft u op deze site foto's aan van verschillende tentoonstellingen en van onze werksaamheden (zie hier naast). Wanneer u meer over ons bedrijf en de historie en werking daarvan wilt weten, dan verwijzen wij u naar het tabblad "Our Company" op deze site.

Wij vertrouwen erop u met deze site van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Teeuwen en Zonen B.V.